Uitgeleide
Kosten en Verzekering

Altijd welkom bij Uitgeleide

Waar je ook verzekerd bent, je kunt mij als uitvaartondernemer altijd inschakelen. Je bent niet verplicht gebruik te maken van de uitvaartonderneming die vermeld staat op je verzekeringspolis. Ook zonder uitvaartverzekering kun je bij mij terecht.

Uitgeleide is er voor elk budget

Voor elk budget regel ik een passende uitvaart. Belangrijk vind ik het om het afscheid vorm te geven naar jullie wensen. Daarbij is veel ruimte voor eigen ideeën.
Bij een beperkt budget kijken we in overleg naar mogelijke alternatieven om de kosten te beperken.
Een crematie kost gemiddeld tussen de 5.000 en 7.000 euro. Bij een begrafenis moet je denken aan een bedrag tussen de 6.000 en 9.000 euro.
De variabele kosten zijn afhankelijk van de locatie, de wensen en de keuzes die worden gemaakt.

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering dekt (een deel van) de kosten van de uitvaart. Als je een geldbedrag hebt verzekerd dan keert de verzekeraar dat bedrag uit. Bij een naturapolis vergoedt de verzekeraar een aantal diensten en goederen. Vaak zijn alleen de standaardzaken verzekerd. Extra wensen worden achteraf in rekening gebracht. Wil je weten waar je voor verzekerd bent? Raadpleeg dan je polisvoorwaarden.

Voorbespreking en kostenindicatie

Het kan een gerust gevoel geven van te voren je wensen kenbaar te maken en de mogelijkheden en kosten te bespreken. Je weet dan ook of je je prettig voelt bij mij. Een voorbespreking is kosteloos en geheel vrijblijvend. Ik kan dan aangeven wat er allemaal mogelijk is. We bespreken je wensen en de financiële mogelijkheden. Daarna maak ik een berekening, zodat je je eigen keuzes kunt maken en niet voor verrassingen komt te staan.

Wil je graag weten over de mogelijkheden en wat Uitgeleide voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.

Wil je weten wat Uitgeleide voor jou kan betekenen?

Wat een mooie dag
Alsof er nooit iets is gebeurd
Alsof de nacht niet heeft bestaan
Alsof het nooit donker is geweest
Mooie nieuwe dag
Ik voel de warmte van de zon
Die toch is opgegaan
Terwijl toch in het duister
Mijn hele wereld is vergaan.

~ Brigitte Kaandorp